Dak lek repareren

Als u een dak lek heeft is het belangrijk dit zo snel mogelijk te repareren. Afgezien van het feit dat een dak lek vervelend is, kan het ook schade aanbrengen aan het hout van uw dak of uw inventaris. Als u te lang wacht kan het zelfs zijn dat uw dak gaat inzakken vanwege een dak lek! Door tijdig in te grijpen voorkomt u extra onkosten.

Neem direct contact met ons op voor een reparatie binnen 24 uur, 7 dagen per week. De Dakdekker is lid van branchevereniging VEBIDAK

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw dak lekNeem contact op voor een oplossing voor uw dak lek

 

 

Dak lek oorzaken

De Dakdekker repareert dagelijks daklekkages op zowel hellende als platte daken. Een dak lek treffen wij met name aan op slecht onderhouden en oude daken. Dit kan liggen aan afvoeren die verstopt zitten of een lek hebben, maar ook aan water dat via het lood naar binnen komt.

De Dakdekker

De Dakdekker is gevestigd in het Zuiden van Nederland, wij zijn met name actief in de regio Eindhoven, Tilburg. Door jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise en op een snelle en vakkundige reparatie. Of het nu om een plat dak lek gaat of een dak lek in uw pannendak, schoorsteen of dakgoot, wij repareren het.

Als u een dak lek wilt voorkomen dan is tijdig onderhoud van uw daken zeer belangrijk. Deze tijdrovende bezigheid nemen wij u graag uit handen.

Voor uw dak lek kunt u vrijblijvend contact opnemen.

3w Media